Mirësevini në Graniti group, mbi 17 vite eksperience në fushën e sigurimeve !
19th June 2018

08:00 – 18:00

Hëne - Shtune

Terminali Prishtinë

Prishtinë 10,000

+377 45 588 800

Sherbimet

Sigurimi i Automjeteve

Sigurimi i obligueshum TPL dhe ai TPL+dhe Sigurimi Kasko

Sigurimi i Pronës

Sigurimi nga ZJARRI dhe rreziqet tjera,Sigurimi nga VJEDHJA,Sigurimi i përsonave në shtëpi madje edhe mysafirët

Sigurimi Shendetsor

Trajtimet Spitalore,Medikamentet (barërat),Materniteti,Kujdesi Preventiv,Trajtimi Dentar,Trajtimi Psikiatrik

Sigurimi i shëndetit në udhëtim

Sigurimi i shëndetit në udhëtim mbulon të gjitha shpenzimet tuaja gjat kohes që ju qendroni në udhëtim qoft ai biznes apo pushim.

Sigurimi nga Aksidentet përsonale

Aksidentet përsonale mund të ndodhin në gjdo kohë mirpo më të shfaqurat jane ato gjat punes. Sigurime të tilla mbulojn: Kompensime Ditore,Shpenzimet Mjekësore,Aftësi e kufizuara, Vdekje Aksidentale.

Sigurimi i Garancioneve

Gjdo biznes ka nevoj për një lloj sigurim (garancion) gjat operimit si kontraktor kto jane disa nga ofertat qe ne ofrojm rreth Sigurimeve për garancionet. Garancioni i ofertës,Garancioni i kontratës,Garancioni i ruajtjes/mirëmbajtjes,Garancioni i avancit.

Sigurimi i përgjegjësis profesionale

Nese ju jeni profesionist dhe kryeni shërbime profesionale qe koh pas kohe mund te shkaktoni ndonje gabim që ndërlidhet financiarisht me punen tuaj ateher Sigurimi i përgjegjësis profesionale vuhet ne funksion.

Sigurimi i mallrave

Sigurimi i mallrave gjat transportit Cargo është jetik për një biznes stabil dhe kjo ndikon që kompanit transportuese dhe ato importuese te ken stabilitet financiar ne raste te ndyshme që mund të ndodhin gjat transportimit të mallrave te tyre.
Top