Mirësevini në Graniti group, mbi 17 vite eksperience në fushën e sigurimeve !
19th June 2018

08:00 – 18:00

Hëne - Shtune

Terminali Prishtinë

Prishtinë 10,000

+377 45 588 800

Rreth nesh

Me mbi 17 vite eksperience ne fushen e shërbimeve të sigurimeve Graniti Broker ju ofron zgjidhjet me sigurta ne lemin e sigurimeve. Shumicen e rasteve të drejtat e klientve anashkalohen kundrejt kompanive te sigurimeve,në këto raste Brokeri yne do t’ju mundësoi që secili klient i yni të përfaqësohet denjësisht dhe e drejta e tij të mos shkelet në asnjë rast.

Graniti Broker eshte kompani e licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës. Brenda stafit tone gjendet nje grup i personave te specializuar ne fushen e Sigurimeve të cilet jane ne gjendje për ti plotsuar të gjitha kërkesat dhe ofertat që klientet kane nevoj.Për ta përmbyllur qëllimi dhe misioni i kompanis sonë është që të gjithë klientve t’ju ofrojm zgjdhedhje të panashme gjat marrjes në sigurim si dhe ti asistojm gjat gjithë përiudhave që janë në mbulueshmeri me sigurim .

Ekipi ynë

Ekipi ynë është në dispozicionin tuaj gjat gjith kohes për një asistim sa me cilësor. Kujdesi ndaj klientit dhe profesionlizmi në fushen e sigurimeve është ajo që na dallon nga të tjeret.

Granit Shala

CFO and Director
granit.shala@granitibroker.eu

Liridon Shala

CEO and Head of Board
liridons@granitibroker.eu

Liridona Avdyli

Sales Agent TPL
liridona.a@granitibroker.eu

Pranvera Heta

Sales Agent
pranverah@granitibroker.eu
Top