Mirësevini në Graniti group, mbi 17 vite eksperience në fushën e sigurimeve !
22nd July 2018

08:00 – 18:00

Hëne - Shtune

Terminali Prishtinë

Prishtinë 10,000

+377 45 588 800

broker_slide_group_b

Sherbimet

Me mbi 17 vite eksperience do t'ju sigurojm
që të jeni të mirë informuar.

Shërbimet

Na kontaktoni sot

broker_slide_man_a

Mbrojë biznesin tënd

Ne ju ndihmojmë klientëve tane që të gjejnë mundësi te reja

Sherbimet
Na kontaktoni
broker_slide_table_a

Asistim miqësor !

Ne jemi të njohur për asistime, ndihmë individuale
ne secilen fushë të sigurimit .

Sherbimet
Na Kontaktoni

Sigurimi i Automjeteve

Vetura nuk është një luks siq aludohej më heret, vetura është një obligim i ekspozuar ndaj rrezikut të perhershum, pra sigurimi i saj është obligative TPL dhe i veqant Kasko.

Sigurimi i Pronës

Prona konsiderohet si një nga asetet kryesore të një kompanie apo individi,pra mbrojtja e saj  është jetike për secilin individ. Tek sigurimi i pronës mund të siguroni rreziqet nga zjarri dhe rreziqet tjera,sigurimi nga vjedhja,sigurimi i përsonave të tjere gjat qëndrimit në shtepin/banesen tuaj.

Sigurimi Shendetsor

Me sigurimin e shëndetit ju dhe familja juaj i ofroni vetes një komoditet ne rastet me të ndryshme që mund të ju paraqiten dhe të zejn befasi me mjete financiare. Plane të ndryshme të ofruar nga kompanit e sigurimeve mbi shendetin tuaj individual apo atë familjar me pako dhe mbulueshmeri të ndryshme nga më etike deri tek transporti airor dhe mbulushmerit dhe trajtimet të ndryshme ne Europ apo rajonë.

Çfar ofrojm ne

Me një ekip profesionistesh të fushes se sigurimeve dhe me një eksperienc biznesi mbi 17 vjeqare, do të ju asistojm gjat gjith kohës që klienti të jet i mirë informuar rreth seciles qështje.
Shiqo Shërbimet →

Rreth nesh

Me mbi 17 vite eksperience ne fushen e shërbimeve të sigurimeve Graniti Broker ju ofron zgjidhjet me sigurta ne lemin e sigurimeve. Shumicen e rasteve të drejtat e klientve anashkalohen kundrejt kompanive te sigurimeve,në këto raste Brokeri yne do t’ju mundësoi që secili klient i yni të përfaqësohet denjësisht dhe e drejta e tij të mos shkelet në asnjë rast.

Graniti Broker eshte kompani e licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës. Brenda stafit tone gjendet nje grup i personave te specializuar ne fushen e Sigurimeve të cilet jane ne gjendje për ti plotsuar të gjitha kërkesat dhe ofertat që klientet kane nevoj.Për ta përmbyllur qëllimi dhe misioni i kompanis sonë është që të gjithë klientve t’ju ofrojm zgjdhedhje të panashme gjat marrjes në sigurim si dhe ti asistojm gjat gjithë përiudhave që janë në mbulueshmeri me sigurim.

.

Pyetjet e shpeshta !

Çka është sigurim i obligueshëm?

Sigurimi i autopërgjegjësisë është i obligueshëm në procesin e regjistrimit të automjetit.Por kjo policë e sigurimit e ka një benefit të madh për ju..

Çka është pjesa e zbritshme tek secili Sigurim?

Kompania e Sigurimeve nuk do të ju kompensoj juve deri ne vleren e paracaktuar ne policen e sigurimisht.

Si plotësohet ‘Raporti mbi aksidentin e komunikacionit’?

1. Përdorni vetëm një formë të raportit për 2 mjete që janë përfshirë në një aksident komunikacioni (gjegjësisht 2 forma për 3 mjete, etj); Nuk është me rëndësi i cilit pjesëmarrës është formulari apo cili pjesëmarrës i aksidentit e plotëson, gjatë plotësimit është e nevojshme të përdoret stilolapsi, kopja duhet të jetë e lexueshme. 2. Gjatë plotësimit të raportit, ju lutem vini re si në vijim: -shikoni me vëmendje para se të përgjigjeni në pyetje a) nën pikën 6 dhe 8, përshkruani nga dokumentacioni juaj për sigurimin (polica e sigurimit ose kartoni i gjelbër/jeshile). b) në pikën 9 përshkruani nga patentë shoferi i Juaj – saktësisht të shënoni vendin e goditjes në mjet/ (pika 10) – shënoni me X fushat (01-17) që ka të bëjë me aksidentin tuaj (pika 12) në fund t’i shënoni në total fusha të plotësuara me X (kryq). – përpilo skicën e vendit të aksidentit të komunikacionit (pika 13) 3. Shënoni emrat dhe adresat e dëshmitarëve të mundshëm sidomos nëse mendimet e pjesëmarrësve të aksidentit nuk përputhen. Nëse policia ka prezantuar, sigurohuni që ta cekni emrin e stacionit policor. 4. Nënshkruani ‘Raportin e aksidentit të komunikacionit’, dhe pastaj jepjani shoferit tjetër për ta nënshkruar. Një kopje të raportit të nënshkruar dorëzojani shoferit tjetër pjesëmarrës në aksidentet, kopjen tjetër e mbani për vete. • Pas kthimit në shtëpi – Mos harroni ta cekni, ku dhe kur mund ta bëjnë shikimin dhe vlerësimin e dëmtimit të mjetit tuaj nga ana e ekspertëve. – Në asnjë rrethanë nuk duhet të ndryshoni ndonjë gjë në pjesën e parë të raportit lidhur me aksidentin. – Formën e raportit sa më shpejt të jetë e mundur ta paraqitni në kompaninë kompetente të sigurimit. • Rastet të veçanta – Nëse pjesëmarrësi tjetër në aksident ka të njëjtën formë që është miratuar nga Komiteti Evropian i Sigurimeve (C. E.A.) apo në një gjuhë të huaj, mbani në mend se format janë identike. Përmbajtjen në këtë formular, mund ta kuptoni duke e krahasuar me tekstin e formës suaj. Prandaj, çështjet janë të evidentuara me numra rendorë. – Nëse aksidentin e komunikacionit e ka shkaktuar shoferi i mjetit me targa të huaja të regjistrimit, i dëmtuari duhet të kërkojë një kopje të kartonit të gjelbër, gjegjësisht të marrë një kopje nëse shoferi nuk ka kopje (kjo veçanërisht është e rëndësishme në rastin e mjeteve me targa nga vendet jashtë zonës së BE-së dhe Zvicër). .

Ju ndihmojmë bizneseve të vogla të zhvillohen

15

Puntor

3

Lokacione

100

% Statisfaksion

Përse të na zgjidhni neve?

Eksperienc

Mirësevini në Graniti group, mbi 17 vite eksperience në fushën e sigurimeve.

Fleksibil

Ekipi yne fleksibil në asistimin tuaj drejt zgjidhjes se duhur.

Profesional

Specialistet tane ju mbajn të përgatitur për secilen zgjidhje tuaj.

Klientet

Disa nga klientet tane !

Auto Sallon Alberti — Çagllavic – Prishtinë
LiftKos— Parku i Biznesit Drenas
Union shpk  — Vushtrri, Kosove
Auto Trimi — Qagllavic , Prishtinë

For expert financial advice you can trust Broker

Partnerët tanë

Kërko të më telefonosh

Dëshiron të flasesh me dike nga stafi yne rreth ndonje sigurimi? Vetem dorzo detajet dhe ne minutat ne vijim dikush nga ne do t’ju telefonoj . Ju gjithashtu mund të na degoni një email nese e preferoni.

Për Biznes: Keni ndonje pyetje sesi Graniti Broker mund te ju ndihmoj? Na dergoni një email,ne minutat ne vijim dikush nga ne do tju përgjigjet, ose na telefono +377 45 588 800 nga ora 08:00 and 18:00 Hëne deri Shtune — me kënaqsi do të ju përgjigjemi.

Shënim: Detajet tuaja private do të mbahen sekrete me ne.

Emri juaj

Une dëshiroj te flas për

Email juaj Optional

Numri i telefonit tuaj

Top